Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, όπως προβλέπεται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα (δικαίωμα υπαναχώρησης). Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το άμεσο κόστος επιστροφής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλ. χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους με οποιονδήποτε τροπο, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης τους.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Το Orama Beauty Salon δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531020120 ή στο email oramabeautysalon@gmail.com.

Αρέσει σε %d bloggers: