Προϊόντα μαλλιών: Πώς κάνω τη σωστή αγορά;

Ποια η διαφορά ενός σαμπουάν από το super market με ένα από το κομμωτήριο;
Ποια η διαφορά ενός σαμπουάν από το super market με ένα από το κομμωτήριο;

Έρχεται η ώρα να αγοράσεις ένα προϊόν για τα μαλλιά σου. Έχεις ακούσει από μια φίλη ή έναν φίλο σου για έναν προϊόν πχ σαμπουάν, conditioner, έλαια, προϊόντα styling. Πας σε super market και διαβάζεις τις ετικέτες από όλα τα μπουκάλια που έχεις δει, βλέπεις και αυτό που σου είπε η φίλη ή ο φίλος σου. Βλέπεις όμως και ένα άλλο, πιο μεγάλο μπουκάλι, με πιο ωραίο χρώμα και πιο ωραία μυρωδιά. Παίρνεις τελικά το πιο μεγάλο μπουκάλι. Μέσα σε όλα αυτά δεν σκέφτηκες πιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις εσύ με τα μαλλιά σου; Φριζάρουν; Είναι λιπαρά με ξηρές άκρες; Έχεις τριχόπτωση; Είναι ντεκαπαρισμένα; κτλ κτλ…

Όταν πας στο κομμωτήριο την επόμενη φορά θυμάσαι και λες στον κομμωτή σου όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Και σε ρωτάει, με τι λούζεσαι; Και εσύ αμέσως κάνεις γκριμάτσα και λες «με το τάδε σαμπουάν, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό». Σου εξηγεί ο κομμωτής σου ότι το σαμπουάν είναι το Α & Ω για να ξεκινήσεις και να δεις τα πρώτα αποτελέσματα βελτίωσης στα μαλλιά σου. Λες μέσα σου «καλά, καλά ας τα λέει, θέλει να μου πουλήσει απλά ένα προϊόν». Είναι όμως έτσι; Το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Ποια η διαφορά ενός σαμπουάν από το super market με ένα από το κομμωτήριο; Αν κάποιος σου κάνει αυτήν την ερώτηση τι θα απαντήσεις; «Του κομμωτηρίου είναι πολύ ακριβά!».

Ένα σαμπουάν του κομμωτηρίου θα σου κρατήσει περισσότερο καιρό από ένα του εμπορίου!

Πάμε να δούμε λίγο… Ένα σαμπουάν από το super market περιέχει 80% νερό. Ένα μεγάλο ποσοστό είναι το θειϊκό άλας (αυτό που κάνει τον αφρό)  και λίγα από τα καλλυντικά στοιχεία. Περνάνε οι μέρες, δεν είδες διαφορά. Τελικά αγοράζεις άλλο την επόμενη ημέρα και ούτω κάθε εξής.

Πάμε να δούμε ένα σαμπουάν από το κομμωτήριο. Είναι ακριβώς το αντίθετο! Πρώτον ο κομμωτής σου θα σου έχει κάνει διάγνωση και θα δει ποιο προϊόν έχεις όντως ανάγκη. Δεύτερον η σύσταση του σαμπουάν έχει πρώτα εκχυλίσματα, έπειτα θρεπτικά στοιχεία και πολύ λίγο νερό, όπως και τα περισσότερα χωρίς άλατα. Το κυριότερο; Δεν θέλεις πολύ ποσότητα επειδή έχει τα συστατικά σε ποσότητα σωστής αναλογίας. Δηλαδή ένα σαμπουάν κομμωτηρίου θα σου κρατήσει περισσότερο καιρό από ένα του εμπορίου. Άρα έχεις δώσει περισσότερα λεφτά χωρίς να δεις αποτέλεσμα!

Κάνε λοιπόν διάγνωση στον κομμωτή σου και πάρε ένα προϊόν σωστό και όπως το χρειάζεσαι. Μην είσαι καχύπτος ή καχύποπτη και άκου τον Hair Expert σου! 

Στο Orama Beauty Salon στην Κομοτηνή θα βρεις τα πιο αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικ΄΄ο μας που θα σου προτείνει το βέλτιστο προϊόν για τις ανάγκες σου! Κλείσε ραντεβού σήμερα!

One thought on “Προϊόντα μαλλιών: Πώς κάνω τη σωστή αγορά;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: