Τι είναι η συμβουλευτική και διάγνωση μαλλιών;

Πολλές φορές ο κόσμος που δεν γνωρίζει δεν δίνει σημασία στον κρίσιμο ρόλο μιας έμπειρης και εκπαιδευμένης κομμώτριας
Πολλές φορές ο κόσμος που δεν γνωρίζει δεν δίνει σημασία στον κρίσιμο ρόλο μιας έμπειρης και εκπαιδευμένης κομμώτριας

Στη σημερινή εποχή υπάρχει στα κομμωτήρια η υπηρεσία συμβουλευτικής και διάγνωσης μαλλιών. Είναι μια υπηρεσία κατά την οποία ο κομμωτής σας, σας προσφέρει χρόνο, γνώση, συμβουλές για τα μαλλιά σας ΔΩΡΕΑΝ. Όμως πολλοί το αγνοείτε και δεν το θέλετε, ή προτιμάτε να στείλετε μια φωτογραφία και να ζητάτε την τιμή. Σαφώς στην εποχή που ζούμε και διανύουμε η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Όπως για έναν κομμωτή ο χρόνος παίζει και κοστίζει χρήμα, και σου ζητάει να έρθεις να σε συμβουλέψει, να σου προτείνει το καλύτερο για σένα. Μην ξεχνάς ΔΩΡΕΑΝ όλο αυτό. Και λες εσύ τώρα τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά που θέλει να μου πει αυτός; Εγώ ξέρω τι θέλω και με νοιάζει πόσο θα κοστίσει αυτό και μόνο. Έτσι λοιπόν θέτω μερικά ερωτήματα εγώ και θέλω να σκεφτείς αν τα γνωρίζεις όλα αυτά ή τα σκέφτηκες ποτέ!

Ξεκινάμε λοιπόν! Θέλεις αλλαγή. Βρήκες αυτό που σου αρέσει. Έχεις κάνει εικόνα τον εαυτό σου έτσι και σκέφτεσαι το story που θα ανεβάσεις μετά στο Instagram. Αναρωτήθηκες όμως αν αυτό που είδες γίνεται στα μαλλιά σου; Τι εννοώ; Ίσως χρειάζεσαι ξανανοιγμα; Εγώ πρέπει λοιπόν να γνωρίζω τι έχει προηγηθεί σε τεχνική εργασία στα μαλλιά σου. Έχεις βαμμένα ή φυσικά μαλλιά; Αν είναι βαμμένα από κάτω υπάρχει παλιό ξανθό; (Δηλαδή είχες παλιές ανταύγειες, μπαλεγιάζ ή ολικό ξανθό και επειδή δεν σου άρεσε το χρώμα ή έχουν καεί από τα πολλά ντεκαπάζ και τα έκανες σκούρα). Δεν σημαίνει ότι το ντεκαπάζ έχει φύγει, υπάρχει και θα υπάρχει για χρόνια. Βάφτηκες με βαφή κομμωτηρίου ή super market; Τεράστια η διαφορά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ξανάνοιγμα. Μήπως είχες παλιά χάλκινα ή κόκκινα μαλλιά; Ποια είναι η καθημερινότητά σου; Τα μαζεύεις τα μαλλιά σου συνέχεια γιατί το επιβάλλει η δουλειά σου ή γιατί σε ενοχλούνε; Τα φροντίζεις, δηλαδή κάνεις θεραπείες και χρησιμοποιείς σωστό σαμπουάν, μάσκα κτλ; Χρησιμοποιείς θερμαντικά εργαλεία; Παίρνεις φαρμακευτική αγωγή; Θηλάζεις; ΟΛΑ αυτά πρέπει να τα γνωρίζω για να προχωρήσω εγώ σε μια αλλαγή. Είσαι διατεθειμένη να με ακούσεις; Να δώσεις κάποιο χρηματικό ποσό για τη σωστή φροντίδα; Αν ναι, προχωράμε σε αυτό που γίνεται, σε αυτό που θεωρώ ότι κάνει για αλλαγή. Και ίσως μια συμβουλή μου θα ήταν ότι σε επόμενο χρόνο θα φτάσουμε εκεί που θέλεις.

Η επιλογή είναι δική σου ό, τι κι αν αποφασίσεις. Και εγώ θα είμαι εδώ για να σε συμβουλεύω για το σωστό και το καλό των μαλλιών σου!

Ίσως έχεις υγιή μαλλιά και αυτό που ζητάς γίνεται και σήμερα. Όμως πες μου ειλικρινά μπορώ όλα αυτά να τα δω από μια φωτογραφία ή να τα ρωτήσω μέσα από ένα μήνυμα; Επίσης όλες λένε έχω μαλλιά καρέ, τι σημαίνει αυτό μέχρι το αυτί; Μέχρι τον ώμο; Μέχρι την πλάτη; Τι; Πόσα μαλλιά έχεις; Πολλά; Πάρα πολλά; Λίγα; Λεπτά; Χονδρά; Αδιάβροχα; Τι; Όλα αυτά λοιπόν θέλω να τα ξέρω για να σου πω μια τιμή. Να σε συμβουλέψω και να σε ενημερώσω. Ελπίζω να κατάλαβες πόσο σημαντικό ραντεβού είναι αυτό! Και αφού στο παρέχω εκμεταλλεύσου το. Έτσι και οι δύο θα είμαστε πιο σίγουροι. Και να σου εξηγήσω ότι αν εγώ πω πχ 10-20 ευρώ παραπάνω ρώτα γιατί; Ίσως γιατί έχω πιο ακριβά προϊόντα; Ίσως γιατί σου παρέχω και θεραπείες και προστατευτικά μέσα σε κάθε μπολ ξανοίγματος; Πολλοί και διάφοροι οι λόγοι μιας διαφοροποίησης μιας τιμής: Ίσως έχω πιο μεγάλη εμπειρία ή εκπαίδευση; ΟΚ εσύ θα δώσεις 10-20 ευρώ παραπάνω αλλά σου εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. Αν πάλι επιλέξεις το πιο οικονομικό μην πεις μετά ότι δεν στα είπα. Θα σε φτάσουν στο ξανοιγμα που θέλεις ή θα σε καλύψουν με ένα ρεφλέ και θα χρειάζεται κάθε μήνα να κάνεις ρεφλέ; Όλα αυτά κοστίζουν επιπλέον! Η επιλογή είναι δική σου, ό, τι κι αν αποφασίσεις. Και εγώ θα είμαι εδώ για να σε συμβουλεύω για το σωστό και το καλό των μαλλιών σου. Γιατί αυτό με νοιάζει πρώτα από όλα! Και έτσι μπορώ να σου πω και τη σωστή τιμή!

Στο Orama Beauty Salon στην Κομοτηνή θα βρεις το πιο εξειδικευμένο προσωπικ΄΄ο, το οποίο θα σου προτείνει τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σου! Κλείσε ραντεβού σήμερα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: