Γιατί έχω αφυδατωμένα μαλλιά;

Πως προκύπτουν τα αφυδατωμένα μαλλιά; - Ποιά είναι τα καλύτερα προϊόντα για τα αφυδατωμένα μαλλιά;
Πως προκύπτουν τα αφυδατωμένα μαλλιά; – Ποιά είναι τα καλύτερα προϊόντα για τα αφυδατωμένα μαλλιά;

Τα αφυδατωμένα και κατεστραμμένα μαλλιά τα ξεχωρίζουμε οπτικά από το ότι είναι ξηρά, θαμπά, άτονα και κουρασμένα. Είναι τα μαλλιά που χρειάζονται την περισσότερη φροντίδα και αγάπη. Πολλοί ρωτάνε και απορούν πως απέκτησαν αφυδατωμένα μαλλιά. Μερικοί λόγοι που οδηγούν τα μαλλιά σε αφυδάτωση είναι οι παρακάτω:

  1. Τεχνικές εργασίες σε υπερβολή
  2. Κακής ποιότητας βαφές και ντεκαπάζ
  3. Έκθεση στον ήλιο χωρίς προστατευτικό
  4. Το να βουτάμε τα μαλλιά μας στη θάλασσα χωρίς προστατευτικό και να μην τα ξεβγάζουμε με γλυκό νερό μετά – Οι συνέπειες από αυτήν την πρακτική είναι πολύ μεγάλες
  5. Κακής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι
  6. Υπερβολική χρήση θερμαντικών εργαλείων
  7. Πολύ υψηλή θερμοκρασία χωρίς θερμοπροστατευτικό

Όσο καλά προϊόντα και να χρησιμοποιήσει ο Hair Expert σας, αν εσείς στο σπίτι λούζεστε με κακής ποιότητας σαμπουάν, τότε τα μαλλιά σας θα καταστραφούν.

Πάμε να τα αναλύσουμε όλα αυτά:

Πρώτον, να κάνετε μια διάγνωση με τον Hair Expert σας για να σας πει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και σε πόσο προχωρημένο στάδιο είναι αυτό. Έπειτα όταν κάνετε ένα ξάνοιγμα με ντεκαπάζ πάντα να προτιμάτε τους ειδικούς. Να έχετε αποφασίσει 100% ποιο χρώμα θέλετε, γιατί αν δεν αποφασίσετε από την αρχή μια επανάληψη θα σας επιφέρει μεγάλη φθορά στα μαλλιά. Όταν αποφασίζετε να γίνετε ξανθιά ή να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή να γνωρίζετε ότι αυτό θέλει κόπο, χρόνο και χρήμα και από εσάς.

Τα αφυδατωμένα, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν εμφανείς καταστροφές - και επιζητούν απαραίτητα ειδική φροντίδα!
Τα αφυδατωμένα, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν εμφανείς καταστροφές – και επιζητούν απαραίτητα ειδική φροντίδα!

Όσο καλά προϊόντα και να χρησιμοποιήσει ο Hair Expert σας, αν εσείς στο σπίτι λούζεστε με κακής ποιότητας σαμπουάν, τότε τα μαλλιά σας θα καταστραφούν. Ναι, σωστά το διαβάσατε! Καθημερινά ακούω «έχω καλό σαμπουάν», «βάζω μάσκα», «βάζω λαδάκια» κτλ, κτλ – Αλλά τα μαλλιά που βλέπω είναι αφυδατωμένα και κατεστραμμένα. Προφανώς, καταλαβαίνετε ότι κάτι πάει λάθος. Ίσως δεν είναι σωστή η σειρά περιποίησης που διαλέξατε, ίσως είναι λάθος ο τύπος σαμπουάν που επιλέξατε.

Ωστόσο το σημαντικότερο είναι να είναι και καλής ποιότητας τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και να γίνεται σωστή χρήση αυτών των προϊόντων. Για παράδειγμα, η μάσκα μαλλιών θα πρέπει να μένει το χρονικό διάστημα που αναγράφει η ετικέτα του προϊόντος. Θα πρέπει επίσης να λούζεστε με τη σωστή θερμοκρασία νερού, να μη βάζετε λαδάκι πριν το στέγνωμα και να προτιμάτε θερμοπροστατευτικό. Για τον ήλιο και τη θάλασσα, πάντα προϊόν προστασίας.

Η σειρά  L’Oréal Absolut Repair είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση με την εγγύηση της  L’Oréal.
Η σειρά L’Oréal Absolut Repair είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση με την εγγύηση της L’Oréal.

Συμβουλευτείτε λοιπόν έναν ειδικό για να σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή! Εμείς προτείνουμε για αφυδατωμένα και κατεστραμμένα μαλλιά τις κορυφαίες σειρές L’Oréal Absolut Repair και τη σειρά Medavita B-Refibre Ricostruttore.

 H σειρά Medavita B-Refibre Ricostruttore είναι ιδανική για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά.
H σειρά Medavita B-Refibre Ricostruttore είναι ιδανική για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά.

Η σειρά L’Oréal Absolut Repair αναδομεί την τρίχα και ξαναδίνει δύναμη και αντοχή στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ μεταμορφώνει τα μαλλιά από το εσωτερικό τους και τα κάνει απαλά και λαμπερά.

H σειρά Medavita B-Refibre Ricostruttore αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να δώσουν το καλύτερο στα ταλαιπωρημένα τους μαλλιά, επαναφέροντας την ενυδάτωση και την αναδόμηση στο βέλτιστο επίπεδο και δίνοντας όγκο και δυναμισμό από την ρίζα ως τις άκρες.

Στο Orama Beauty Salon είμαστε στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψουμε ώστε να προσφέρετε την καλύτερη λύση στα αφυδατωμένα μαλλιά σας!

One thought on “Γιατί έχω αφυδατωμένα μαλλιά;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: