Πως να αφαίρεσεις σωστά το ημιμόνιμο στο σπίτι!

Για να έχεις πάντα ωραία νύχια πρέπει να προσέξεις πως θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο.

Πολλές θεωρείτε την αφαίρεση ημιμονιμου στο σπίτι κάτι εύκολο και αθώο. Αν το κανείς σωστά φυσικά και είναι, αλλά αν το κανείς λάθος τότε κανείς μεγάλη ζημιά στο νύχι σου και ως αποτέλεσμα αρχίζουν τα προβλήματα. Το νύχι αδυναμεί και το επόμενο ημιμονιμο δεν θα κρατήσει. Έχουν περάσει οι μέρες και θεωρείς ότι το ημιμονιμο σου θέλει αφαίρεση. Αρχίζεις και τραβάς λίγο-λίγο απο μια ακρουλα μέχρι να το βγαλεις όλο. Σκέφτηκες ότι με το τράβηγμα αφαιρείς και κάποιες στρώσεις του νυχιού σου; Και συνήθως όλη εκείνη τη στρώση που κρατάει το νύχι σου σκληρό.

Σε άλλη περίπτωση έχουν περάσει οι μέρες, αλλού έχει φουσκώσει, άλλου έχει ξεφλουδίσει, αλλά εσύ εκεί, το κρατάς. Σκέφτηκες ποτέ ότι αν πάρει νερό μέσα ή ότι αν πάει κάτω από το ημιμονιμο νερό, τότε θα αρχίσει το νύχι να μουχλιαζει;

Οι εταιρίες όλες δίνουν κάποιες ημέρες εγγύησης για ένα προϊόν πχ αν λέμε το ημιμονιμο θέλει συντήρηση σε 20 ημέρες έτσι και πρέπει να γίνει. Μην το αμελείτε και μετά σας φταίει η τεχνήτρια που το επόμενο ημιμονιμο δεν θα σας κρατήσει!

Αν η αφαίρεση γίνει σωστά τότε το νύχι σας είναι έτοιμο να δεχτεί την επόμενη εφαρμογή. Αν το τραυματίσετε θα πρέπει να περιμένετε να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Να πως πρέπει να αφαιρείτε σωστά το ημιμόνιμο:

Βήμα 1: Λιμαρουμε ελαφριά το ημιμόνιμο, ίσα να αγριέψει η επιφάνεια.

Βήμα 2: Βουτάμε λίγο βαμβάκι σε καθαρό ασετόν και το τοποθετούμε επάνω στο νύχι.

Βήμα 3: Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο

Βήμα 4: Το κρατάμε 12-15 λεπτά

Βήμα 5: Αφαιρούμε το βαμβάκι και με ένα pusher ή ένα ξυλάκι σπρώχνουμε προσεκτικά το ημιμίνιμο προς τα κάτω μέχρι να αφαιρεθεί όλο (προσοχή, όχι βίαιες κινήσεις) γιατί επίσης μπορεί να τραυματιστεί το νύχι.

Βήμα 6: Περνάμε από πάνω με το buffer

Βήμα 7: Δίνουμε σχήμα με την λίμα, περνάμε ένα λαδακι στα επωνυχια, και βάζουμε ένα σκληρυντικό.

Αν η αφαίρεση γίνει σωστά τότε το νύχι σας είναι έτοιμο να δεχτεί την επόμενη εφαρμογή. Αν το τραυματίσετε θα πρέπει να περιμένετε να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Αν το νύχι είναι αδύναμο τότε η επόμενη εφαρμογή δεν θα έχει διαρκεία και θα χαλάσει εύκολα.

Ένα τραυματισμένο νύχι.

Δείτε τη φωτογραφία ενός νυχιού τραυματισμένου και συγκρίνετε το με ένα υγιές νύχι! Για να αποφύγετε λοιπόν τον τραυματισμό πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο πως αφαιρείτε το ημιμόνιμο!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: