Αναγνωρίσεις – Βραβεία

Ευρυδίκη Κομνηνού

Ευρυδίκη Κομνηνού

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Orama Beauty Salon Ευρυδίκη Κομνηνού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον κλάδο της Κομμωτικής, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της L’Oréal Pro Artist.

L’Oréal Pro Artist

Το πρόγραμμα L’Oréal Pro Artist, που δημιουργήθηκε από τη L’Oréal Professionnel Paris το 2018, έχει στόχο να βρει και να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες κομμωτές οδηγώντας την καριέρα τους σε ένα νέο επίπεδο, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση.

Σημείο αναφοράς για το Orama Beauty Salon

Μετά από 26 χρόνια ως επικεφαλής Hair Expert στο Orama Beauty Salon, η Ευρυδίκη Κομνηνού συμμετείχε στη διαδικασία ανάδειξης των L’Oréal Pro Artists παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή προσέγγιση της στο χρώμα και το coloring.

L’Oréal Pro Artist 
Στο event της L’Oréal
Ο τίτλος αυτός από τη L’Oréal Professionnel «σφραγίζει» την πολυετή εμπερία με την αναγνώριση από έναν κολοσσό στο χώρο της κομμωτικής.

Μέλος της Haute Coiffure Française Hellas

H Haute Coiffure Française Hellas είναι ένα μοναδικό club κομμωτών στο κόσμο που δείχνει collection δυο φορές τον χρονο και προσφερει τεχνογνωσία υψηλής τεχνικής και αισθητικής.

Με 67 χρόνια δημιουργίας και μόδας, η HCF οδηγεί τις τάσεις & τις εξελίξεις. Αποτελεί σύμβολο κομψότητας και ομορφιάς, με δυνατή επαγγελματική εικόνα και μοναδικές προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας.

Το 2021 η Ευρυδίκη Κομνηνού έγινε μέλος της Haute Coiffure Française Hellas, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το Orama Beauty Salon και τους ανθρώπους που το επιλέγουν.

Greek Awards 2020

Το Orama Beauty Salon είχε την τιμή να κερδίσει το “Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών” που αποδίδουν τα “Greek Awards” κάθε χρόνο σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα Greek Awards δημιουργήθηκαν για να υπολογίσουν τις βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών για μια ποικιλία επιχειρήσεων, βασισμένες στις ηλεκτρονικές κριτικές των πελατών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο της εικόνας και της φήμης τους, παρέχοντας στους καταναλωτές μια δίκαιη και αμερόληπτη εικόνα της επιχείρησής τους. Τόσο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όσο και οι καταναλωτές αναζητούν τις σελίδες των βραβείων για να δουν ποιος έχει λάβει τις καλύτερες τιμές.

Η UALA, η πρώτη ολοκληρωμένη online πλατφόρμα που συγκεντρώνει τα καλύτερα κομμωτήρια, nail bars & κέντρα αισθητικής, βράβευσε τα κορυφαία συνεργαζόμενα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής που κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε διάφορους τομείς το 2021. Το Orama Beauty Salon είχε την τιμή να αναδειχθεί στα 15 δημοφιλέστερα Beauty Salons πανελλάδικά, καταγράφοντας τα περισσότερα online bookings.

Εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες επιτυχίες

Στο Orama Beauty Salon μένουμε προσηλωμένοι στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης σε κάθε άνθρωπο που περνά το κατώφλι του καταστήματος μας, γιατί για εμάς η ομορφιά είναι τρόπος ζωής.

Αρέσει σε %d bloggers: