Ενεργώ συλλογικά

person holding babys hand

Ενεργώ συλλογικά


Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι

Στο Orama Beauty Salon ξέρουμε ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας

Συχνά λέγεται ότι το να μοιράζεσαι είναι καλό. Η φροντίδα για τους αδύναμους συνανθρώπους μας δεν ωφελεί μόνο τον αποδέκτη της πράξης της καλοσύνης, αλλά και τον δότη ή τον συνεισφέροντα της καλοσύνης. Τα συναισθήματα ευτυχίας και ικανοποίησης κατακλύζουν τους ανθρώπους που μοιράζονται όσα έχουν. Μπορεί η αγάπη για το συνάνθρωπο να έχει τη μορφή δωρεάς χρημάτων, αγαθών, υπηρεσιών, χρόνου ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλον άνθρωπο.

Όσο περισσότερα προσφέρει κάποιος στους συνανθρώπους του και την κοινωνία, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεται, και αποτελεί και παράδειγμα για άλλα άτομα. Κάθε ένας και κάθε μία από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά, και να δημιουργήσει “κύματα” καλοσύνης και προσφοράς, για να κάνουμε τη ζωή κάθε ανθρώπου που το χρειάζεται καλύτερη!


crop person touch palms with newborn baby on gray backdrop
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Οι δράσεις μας

Δωρεά μαλλιών

Το Orama Beauty Salon χαρίζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα μαλλιά για ασθενείς που τα χρειάζονται.

Εκπτώσεις σε μέλη του Συλλόγου “Δύναμη Ψυχής”

Το Orama Beauty Salon προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Παροχή τριχών για το οικολογικό φίλτρο Ρεστία

To Orama Beauty Salon συνεισφέρει στην υλοποίηση και χρήση του οικολογικού φίλτρου Ρεστία, το οποίο δημιουργείται από ανακύκλωση αποκομμάτων τριχών, οι οποίες απορροφούν έλαια.

Συλλογή ειδών πρώτης αν΄αγκης για τους πυρόπληκτους

Συνεργασία με το Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού 2021, το Orama Beauty Salon δίνει το 10% από τα έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».


Αρέσει σε %d bloggers: