Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Πληρωμή και παραλαβή τις μετρητοίς από το κατάστημα: Mε μετρητά ερχόμενοι στο κατάστημα μας (επιλέγετε την επιλογή “Παραλαβή από το κατάστημα” και έπειτα την επιλογή “Αντικαταβολή” κατά το checkout..

2. Αντικαταβολή: Tα προϊόντα έρχονται μέσω του courier (το Orama Beauty Salon συνεργάζεται με την εταιρία ACS) στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής, ενώ υπάρχει έξτρα κόστος μεταφορικών. Το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 49 ευρώ.

3. Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Πληρώστε με ασφάλεια μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa και Mastercard. Η πληρωμή σας εκτελείται μέσα από το δίκτυο της Stripe.

4. Μέσω PayPal.

Το Orama Beauty Salon καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την πληρωμή της παραγγελίας σας ή έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531020120 ή στο email oramabeautysalon@gmail.com.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ.

Αρέσει σε %d bloggers: