Θεραπεία Κερατίνης στην Κομοτηνή – KeraSpa

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία της θεραπείας κερατίνης KeraSpa!

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού άμεσα καλώντας μας στο 2531020120!

Οι νέες, αναβαθμισμένες μας φόρμουλες εξασφαλίζουν λείανση και απόλυτο έλεγχο στα μαλλιά εξαφανίζοντας το ενοχλητικό φριζάρισμα. Η θεραπεία πραγματοποιεί έως 20% διόγκωση της τρίχας, με αποτέλεσμα να μακραίνουν πιο γρήγορα, ενώ ισιώνει και τα πιο σγουρά και τίνασα μαλλιά για 4 ολόκληρους μήνες!

Τι σου προσφέρει η θεραπεία κερατίνης:
  • Μαλλιά ίσια
  • Δυνατά και Λαμπερά
  • Χωρίς φριζάρισμα
  • Τέλεια μαλλιά για 4 μήνες

Στείλε μας μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram για να μάθεις περισσότερα ή να κλείσεις ραντεβού:

Δες περισσότερα για τη Θεραπεία Κερατίνης Keraspa:

stylish woman in warm jacket and cap walking on meadow

Η KeraSpa αποτελεί κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κοσμετολογίας και εξειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα αυθεντικών βραζιλιάνικων συστατικών και των φυσικών ιδιοτήτων τους. Οι νέες, αναβαθμισμένες φόρμουλες των προϊόντων της KeraSpa με αμινοξέα κυστίνης και όξινο pH λειαίνουν και προσφέρουν απόλυτο έλεγχο στα μαλλιά δίνοντάς τους απαλή και ίσια όψη, χωρίς φριζάρισμα, με διάρκεια έως 4 μήνες!

Όλα τα προϊόντα της KeraSpa έχουν πρωτεΐνη κερατίνης και φιλικό όξινο pH, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες κερατίνης που είναι αλκαλικές και ερεθίζουν πολύ τα λέπια της τρίχας προκειμένου να εισχωρήσουν βαθιά, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ταλαιπωρούνται.

Κλείσε ραντεβού σήμερα!

Κάλεσε μας στο 2531020120 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram!

Αρέσει σε %d bloggers: