Κάνε το Σεπτέμβρη μήνα ανανέωσης, δύναμης και λάμψης!

Θεραπείες Αναγέννησης & Επανόρθωσης από το Orama Beauty Salon!

Κάνε το Quiz και βρες ποια θεραπεία σου ταιριάζει!

[fluentform type=”conversational” id=”8″]

Πρόσφερε το καλύτερο στα μαλλιά σου με ειδικές θεραπείες από το Orama Beauty Salon!

Θεραπεία L’Oreal Serie Expert Pro Longer 

Η σειρά Serie Expert Pro Longer είναι εμπλουτισμένη με Αμινοξέα, καθώς και με FILLER-A100 – ένα πατενταρισμένο μόριο, αποκλειστικότητα της L’Oréal Professionnel. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με τα εξειδικευμένα προϊόντα της  L’Oréal Professionnel, και περιλαμβάνει την εφαρμογή ειδικής αμπούλας, σαμπουάν και μάσκας.


Θεραπεία Medavita Prodige

Η θεραπεία Medavita Prodige αναγεννά και κάνει τις ίνες των μαλλιών εξαιρετικά μεταξένιες. Χαρίζει ενυδάτωση και ενδυνάμωση στα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά ενώ θρέφει και επιδιορθώνει έντονα τη δομή των μαλλιών. Δίνει όγκο και δυναμισμό από τη ρίζα ως τις άκρες.

Η θεραπεία γίνεται με την εφαρμογή ειδικού ελαίου, σαμπουάν, δύο μασκών και αμπούλας της βραβευμένης ιταλικής εταιρίας Medavita.


Θεραπεία Botox Seamless1 Peptame

H Peptame είναι η πρώτη φυτική θεραπεία με κύριο συστατικό το ζαχαροκάλαμο, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ΄ηρεμα, γεμάτα λάμψη και μαλακά μαλλιά, ισιώνοντας μέχρι και 60% τη μπούκλα, με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο, διαρκώντας μέχρι και 8 εβδομάδες.

Η θεραπεία γίνεται με την εφαρμογή ενός μοναδικού σαμπουάν και μιας κορυφαίας μάσκας, καθώς και τη χρήση μασιάς.


Κλείσε ραντεβού σήμερα

Κάλεσε μας στο 2531020120 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram!

Αρέσει σε %d bloggers: